Inchiriaza o masina acum si plateste in Rate Egale FARA DOBANDA

Card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 9 RATE fara dobanda.


Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.


Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:


9 rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile


Comision zero la toate cumparaturile plati sigure pe internet


Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila.
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila.
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Card de credit emis de BCR

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!


Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.drive2u.ro si beneficiezi de oferta standard de 9 rate fara dobanda!.


Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:


– BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
– BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
– MasterCard GOLD EUR
– EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata „Online prin card bancar”, introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit.

Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?
– Aplica acum pe www.bcr.ro sau
– Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
– Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

– alegi produsele dorite

– alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.


Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;


Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;


Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;


Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;


Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

Card de credit emis de First Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe www.drive2u.ro si poti beneficia de 9 rate fara dobanda!


Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:
– Visa Franklin
– Visa Exclusive Gold
– Visa Business Standard
– Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

– Alegi optiunea de plata „Online prin card bancar”
– Introduci datele cardului
– Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” furnizat de Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.


Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe www.firstbank.ro sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!