Acordarea beneficiilor de mobilitate pentru angajați

Acordaare beneficii pentrru angajaati

O investiție pe termen lung

Rolul resursei umane în ceea ce privește asigurarea succesului afacerii este unul deosebit de important, astfel că aceasta necesită o strategie corectă, centrată pe creșterea productivității. Obiectivul nu poate fi însă atins dacă angajații sunt insuficient motivați, iar confortul joacă un rol covârșitor în ceea ce privește eliminarea acestei bariere.


Cum majoritatea business-urilor moderne necesită deplasări frecvente, cu siguranță sunteți în căutarea unor soluții care să ofere mai multă mobilitate angajaților dumneavoastră și, desigur, mai mult confort. Drive2U vine în întâmpinarea nevoilor businessului cu un serviciu special: Acordarea beneficiilor de mobilitate pentru angajați.


O soluție mai rentabilă

Este dovedit faptul că, în nenumărate situații, închirierea unei flote auto este mai avantajoasă comparativ cu achiziționarea uneia. Prin intermediul acestui serviciu pe care vi-l oferim nu doar că asigurați confortul angajaților dumneavoastră, având la dispoziție modele diverse de autovehicule, ci reduceți semnificativ și costurile cu transportul.


Autovehiculele contractate nu sunt nominale, fapt pentru care alocarea acestora se va face strict în funcție de preferințele și nevoile companiei dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre acest serviciu, așteptăm să ne contactați.


Pentru angajații dumneavoastră, confortul este esențial! Vă ajutăm să creșteți productivitatea acestora și, în același timp, să diminuați din costurile de mobilitate.


Contactează-ne pentru mai multe detalii despre serviciile corporate

[contact-form-7 id=”11643″ title=”Corporate RO”]