Asigurarea mobilității pentru clienții companiilor de leasing operațional

Asigurarea mobilitatii pentru clientii de leasing

Pachet de mobilitate 360°

Eficientizarea costurilor cu parcul auto reprezintă o prioritate pentru companii. De aceea, suntem conștienți de faptul că vă aflați într-o căutare continuă de soluții prin care să oferiți clienților dumneavoastră cele mai bune servicii, impecabil adaptate nevoilor lor.


Și pentru noi acesta este un obiectiv primordial, de aceea vă punem la dispoziție un serviciu premium: Mobilitate pentru clienții companiilor de leasing operațional. Optând pentru acest pachet, aveți avantajul de a oferi clienților dumneavoastră un autovehicul similar la schimb, chiar în momentul în care vi se solicită acest lucru.


Flotă variată de automobile

Acest serviciu Drive2U este special alcătuit astfel încât să vă asigure că nivelul de satisfacție al clienților dumneavoastră rămâne ridicat, relația cu aceștia devenind mai solidă și mai prosperă. Accesul la o flotă auto diversificată, ce cuprinde peste 500 de automobile, este deosebit de important în acest sens.


Pe lângă faptul că multitudinea de modele de autovehicule vă oferă multiple avantaje, prin acest serviciu vă asigurați și alte beneficii: livrare și preluare oriunde pe teritoriul României, asistență 24/7, ajutorul unui Key Account dedicat, apt să răspundă în timp util tuturor solicitărilor dumneavoastră, costuri transparente și altele. La cerere, beneficiați de oferte personalizate.


Un serviciu conceput astfel încât să vă asigure mai multă mobilitate!


Contactează-ne pentru mai multe detalii despre serviciile corporate

[contact-form-7 id=”11643″ title=”Corporate RO”]