Cum municipiul Brăila oferă o serie de condiții ce ajută la dezvoltarea afacerilor, cum ar fi posibilitatea concesionării de terenuri și consiliere pentru dezvoltare, tot mai multe persoane din țară și chiar din străinătate aleg să-l viziteze. Dacă sunteți unul dintre cei ce doresc să își extindă businessul și ați plănuit diverse întâlniri în această regiune a țării, cu siguranță aveți nevoie de un mijloc de transport elegant, confortabil și economic.

O metodă prin care puteți să vă deplasați ușor din punctul A în punctul B este rent a car Brăila – un serviciu pe care Drive2U vi-l pune la dispoziție. Pe lângă acces la flota noastră auto variată, din care puteți selecta facil autoturismul dorit, beneficiați de diverse servicii, de la concierge, la livrare și preluare direct la adresa menționată și telefon inteligent în mașină. De exemplu, ultimul serviciu vă scutește de anumite cheltuieli și, grație aplicațiilor de navigare deja instalate, vă asigură că veți ajunge în timp optim în locația dorită.

Închirierea unei mașini în Brăila – ajungeți rapid la locația dorită

Ca oricare alt mare oraș din România, și în Brăila traficul poate aduce mari neplăceri șoferilor. Desigur, comparativ cu cel din București sau Timișoara, este ok, însă oricum puteți să câștigați timp prețios pentru relaxare sau pentru a descoperi orașul și împrejurimile acestuia apelând la închirierile auto.

Optarea pentru servicii de rent a car în Brăila, pe lângă avantajul menționat anterior, mai este indicată și pentru eliminarea unor cheltuieli inevitabile generate de întreținerea propriului autoturism. Știți foarte bine că utilizarea continuă a mașinii dumneavoastră poate duce la deprecierea precoce a acesteia. Așadar, optând pentru un autoturism închiriat, veți putea sta relaxat pe toată durata deplasării și, chiar dacă sunteți în Brăila în interes de afaceri, puteți să vă îmbogățiți bagajul de cunoștințe vizitând diverse obiective turistice.

Ce să vizitați în Brăila și în împrejurimile acestui oraș?

În fiecare județ din România aveți ce să descoperiți, de la peisaje care taie răsuflarea, la clădiri cu design spectaculos și povești istorice demne de cunoscut. În cazul în care ați ajuns în Brăila și aveți puțin timp la dispoziție, vă recomandăm să vizitați cel puțin unul dintre următoarele obiective:

●      Cetatea Brăilei – atestată documentar în 1368, ruinele acesteia au un aer aparte, fapt pentru care este vizitată anual de un număr impresionant de turiști;

●      Orologiul din Brăila – localizat în Piața Traian, acesta a fost conceput în anul 1909 de către artistul P. Naum Petru, iar din Primul Război Mondial abia a reușit să scape de intențiile răuvoitoare ale trupelor sovietice;

●      Faleza Dunării – fiind situată pe malul stâng al Dunării, Brăila dispune de o frumoasă faleză, o stradă de promenadă pe care se găsesc diverse restaurante și de unde se poate admira frumusețea fluviului;

●      Insula Mică a Brăilei – asemuită Deltei, aceasta este unul dintre cele mai impresionante parcuri naturale din țara noastră, loc în care se pot observa diferite specii de păsări protejate prin lege (acvila codalb, de exemplu).

Dacă doriți să apelați la serviciile de rent a car Brăila pe care le oferim și aveți nevoie de mai multe detalii, vă stăm la dispoziție!