Chiar și câteva zile departe de orașul de reședință pot diminua considerabil nivelul de stres. Departe de rutină, o vizită în Deva aduce atât descoperirea unor locuri absolut uluitoare, cu o încărcătură istorică deosebită, cât și crearea unor amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Ați ales să vă petreceți un weekend, sau poate chiar vacanța de vară în această locație? Drive2U vă ajută să cercetați în amănunt orașul, cât și împrejurimile acestuia, punându-vă la dispoziție o flotă auto ce cuprinde 500 de autoturisme noi, de la clasa mică, la SUV, premium și microbuze 8+1.

Închiriați simplu și rapid mașina dumneavoastră de vacanță

Ne-am propus să vă surprindem în cel mai plăcut mod, de aceea la noi găsiți cu siguranță autoturismul dumneavoastră de vacanță. Acesta o să vă ajute să descoperiți fiecare ungher al orașului Deva și o să vă permită să ajungeți în cel mai scurt timp la numeroasele obiective turistice ce îmbrățișează această localitate.

Desigur, pe lângă serviciul de rent a car Deva, vă oferim și alte opțiuni: de la livrare/preluare direct la adresa menționată de dumneavoastră, la scaun auto pentru copii și tabletă cu suport în tetieră. De ce să apelați la ultimul serviciu menționat? Simplu: pentru a rămâne în permanență conectați la ce se întâmplă în jurul dumneavoastră și pentru a-i ajuta pe restul pasagerilor să rămână relaxați.

Împrejurimile orașului Deva – mai ușor de descoperit cu ajutorul serviciilor de rent a car

De îndată ce ați ajuns la volanul autoturismului închiriat, Deva și împrejurimile acestuia vă așteaptă. Mai jos vă vom prezenta succint câteva obiective turistice pe care merită să le explorați într-o vacanță în Deva:

●      Arsenal Park – dacă vreți să vă distrați cu adevărat, trebuie să descoperiți acest parc tematic, cel mai mare din România. Vă trebuie cel puțin o zi pentru a face cât mai multe dintre activitățile pe care le oferă: paintball, airsoft, tir cu arcul, tiroliană etc.;

●      Sarmizegetusa – de la Costești, mergând aproximativ 20 de km către Grădiștea de Munte, veți da peste un complex de sanctuare vechi din rocă, ce datează de pe vremea dacilor. Aceste ruine sunt de fapt rămășițele capitalei provinciei Dacia, Sarmizegetusa fiind inclusă în prezent în patrimoniul UNESCO;

●      Castelul Corvinilor – de la mănăstirea Prislop, ce merită de asemenea vizitată, mergând pe DJ 687 A, veți descoperi castelul lui Matia Corvin. Această construcție impresionează prin aerul său medieval, stilurile diverse de construcții, prezența inovațiilor în plan militar și peste 400 de ani de istorie, ajutându-vă să vă detașați de cotidian și să vă bucurați de momente unice;

●      Muzeul Aurului – unic în Europa, Muzeul Aurului din micul oraș Brad oferă o priveliște rară. În vitrinele sale sunt expuse peste 1300 de exponate din aur și numeroase eșantioane minerale, cu o valoare inestimabilă, dintre care se remarcă steagul dacilor, un cristal pentagonal și șopârlele din aur;

●      Parcul Național Retezat – în cazul în care doriți să vă bucurați de splendoarea naturii, acest colț de rai este ideal. În Parcul Național Retezat pot fi găsite peste 1190 de specii de plante, multe fiind rare și, desigur, protejate prin lege. De asemenea, aici se găsesc peste 50 de lacuri și tăuri (Bucura – cel mai întins lac glaciar din țară, Zănoaga – cel mai adânc lac glaciar din România), iar numeroase mistere caută descifrare (misterul vârfului Gugu, aerul ciudat al Tăului dintre Brazi).

Bucurați-vă de o vacanță spectaculoasă alături de Drive2U!