Ați decis să petreceți un weekend în Oradea alături de cei dragi? Închiriați simplu și rapid mașina dorită și permiteți-ne să vă conducem în confort și siguranță din punctul A în punctul B, de la Cetate la Lacul cu nuferi și de la Muzeul Țării Crișurilor la splendida Piață a Unirii din centrul orașului.

În cazul în care călătoriți alături de familia dumneavoastră, la noi găsiți atât autoturismul spațios de care aveți nevoie, chiar și microbuze 8+1, precum și alte servicii extrem de utile, cum ar fi Spații de depozitare și accesorii!

Mai mult confort, vacanțe mai frumoase

Prin serviciul anterior menționat, Drive2U vă asigură că, indiferent de destinație, veți avea toate cele necesare la îndemână. Vă punem la dispoziție atât cutie pentru portbagaj, pentru a vă organiza mai bine, cât și suport de biciclete sau de schiuri. Totul pentru mai mult spațiu și mai mult confort!

Iar pentru ca pasagerii să nu se plictisească între destinații, tot la Drive2U aveți la dispoziție tabletă cu suport în tetieră – vizualizarea serialelor preferate ajutându-i, în special, pe cei mici să rămână plini de veselie până la obiectivul turistic stabilit.

La plimbare prin Oradea cu o mașină închiriată de la Drive2U

Cu un centru vechi asemuit cu cel al marilor orașe Viena și Budapesta, Oradea a devenit o locație din ce în ce mai apreciată de către turiști. În primul rând, aceștia adoră să străbată orașul și să descopere obiective turistice inedite. Apoi, preparatele locale sunt foarte gustoase, iar serile capătă un romantism aparte pe străduțele ce șerpuiesc printre clădirile istorice.

Pentru a vă ajuta să vă bucurați de un weekend deosebit, am ales să vă prezentăm pe scurt câteva dintre locațiile dragi nouă, la care puteți simplu ajunge cu mașina:

●      Palatul Vulturul Negru – situat pe strada Independenței din Oradea, această clădire cucerește prin stilul seccesion, iar punctul principal de atracție este vitraliul splendid cu vultur negru, creat în anul 1909 de către Neumann K, un orădean foarte talentat;

●      Aquapark Felixarium – localizat la Băile Felix, acesta este unicul complex termal de 5 stele, accesibil tuturor. Apa cu proprietăți considerate unice îi atrage pe cei mari, în timp ce toboganele, cascadele și perdelele de apă sunt perfecte pentru cei mici;

●      Lacul fosilifer – dacă unul dintre pasageri este pasionat de paleontologie, atunci acesta este locul ideal pentru el. Lacul, localizat pe Dealul Șomleu, se întinde pe o suprafață de 5 hectare și este o adevărată lecție de geologie. Este la doar o oră de mers cu mașina, deci merită;

●      Cetatea Oradea – fiind una dintre puținele cetăți ce pot fi vizitate, Cetatea Oradea este o adevărată bijuterie, cele 5 bastioane cu nume diferite (Aurit, Bethlen, Ciunt, Crăișorul și Roșu), vechiul observator astronomic și biserica romano-catolică meritând admirate cel puțin odată în viață;

●      Piața Unirii – multe persoane afirmă că centrul orașului Oradea este mai frumos față de cel al Brașovului și cel al Clujului. În acesta se regăsesc Palatul Vulturului Negru, menționat mai sus, Biserica cu Lună, Bisericile Sf. Ladislau și Sf. Ierarh Nicolae, precum și numeroase localuri cochete.

Desigur, lista locurilor splendide din Oradea și din împrejurimile acestui oraș este extrem de lungă. Descoperă cât mai multe dintre acestea alături de Drive2U.