În marile orașe se prea bine știe faptul că nevoia unui mijloc de transport rapid și confortabil este mereu prezentă, la orice oră din zi. Desigur, aceasta se va simți mai intens la orele de vârf. 

Craiova, municipiul de reședință al județului Dolj, este unul dintre cele mai mari orașe din România. Astfel, deplasarea în interiorul acestuia, cât și către destinațiile din exterior, se poate dovedi o reală provocare. O provocarea ce poate fi cu succes depășită cu ajutorul serviciilor de rent a car.

Închirieri auto în Craiova – livrare și preluare autoturismului la adresa dorită

Vă aflați în tranzit prin oraș sau sunteți din localitate, însă doriți mai multă mobilitate? Drive2U vă pune la dispoziție servicii ireproșabile de închirieri auto în Craiova. Puteți selecta simplu și facil autoturismul dorit din vasta noastră flotă auto și, astfel, bucura de deplasări sigure, confortabile și economice.

De asemenea, puteți selecta în momentul închirierii mașinii și serviciul Livrare și preluare direct la tine. Acesta presupune că autoturismul selectat va ajunge la adresa specificată de dumneavoastră rapid, iar la expirarea perioadei contractuale aveți posibilitatea să ne indicați locația din care putem să îl preluăm.

Motive pentru care să apelați la rent a car în Craiova

Motivele pentru care merită să apelați la servicii de rent a car în Craiova sunt aceleași ca și în alte mari orașe din țară. Desigur, acestea sunt multiple, dar ne vom concentra pe cele mai relevante.

În cazul în care sunteți în vizită în acest oraș, în scop recreativ sau în interes de serviciu, serviciile de închirieri auto vă oferă următoarele avantaje:

●      vă permit să selectați exact tipul de autoturism ce răspunde cel mai bine scopului afacerii dumneavoastră. Astfel, în cazul în care urmează să aveți o întâlnire de afaceri importantă, puteți opta pentru o mașină elegantă, de lux, iar dacă plănuiți descoperirea orașului alături de cei dragi, pentru un model extrem de spațios, sau chiar pentru un microbuz 8+1 locuri;

●      pe timp de iarnă, mașinile puse la dispoziție de firmele de rent a car sunt complet echipate și/sau pun la dispoziție accesoriile necesare, astfel că eliminați o grijă și vă asigurați deplasări frumoase și relaxante;

●      în cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, puteți oricând apela la serviciul de consiliere pe care o companie de rent a car îl oferă, astfel că grijile sunt semnificativ diminuate.

În ceea ce privește motivele pentru care cei care locuiesc în interiorul urbei pot apela cu încredere la închirierea unei mașini, menționăm doar: economie de bani și diminuarea nivelului de stres. În primul rând, închirierea auto permite selectarea unei mașini economice, care consumă mai puțin comparativ cu cea personală. Apoi, vă scutește de anumite cheltuieli privind reparațiile, utilizarea propriei mașini aducând, în timp, semne vizibile de uzură. 

În cele din urmă, firmele de rent a car oferă posibilitatea închirierii unei mașini pe durata reparației celei personale – desigur, conform legislației în vigoare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, sau despre altele din portofoliul nostru, vă stăm oricând la dispoziție.