Se cunoaște faptul că principalul client al unei companii de rent a car este turistul – cel ce dorește să exploreze un anumit oraș sau cel care, venit în interes de afaceri, decide că poate să-și oprească și pentru el câteva momente de relaxare. Însă evoluția domeniului închirierilor auto ne face să mai tragem o concluzie: tot mai multe persoane, care au mașini personale, aleg să închirieze autoturisme grație multiplelor beneficii pe care această acțiune le aduce.

Într-adevăr, mulți din cea de-a doua categorie sunt clienți business, ce atestă faptul că serviciile de rent a car pentru companii contribuie la eficientizarea afacerii și la reducerea cheltuielilor. Astăzi însă ne concentrăm asupra clientului persoană fizică, mai exact, asupra celui ce dorește să reducă grijile de zi cu zi prin alegerea unui serviciu perfect adaptat nevoilor lui.

Servicii de rent a car în Galați – perfect adaptate nevoilor dumneavoastră

Faptul că puteți facil selecta exact mașina potrivită nevoilor dumneavoastră este, fără doar și poate, cel mai mare avantaj. Totuși, mai sunt și alte atuuri ale serviciilor de rent a car. Dacă, de exemplu, aveți un animal de companie ce necesită a fi rapid transportat la veterinar sau pe care nu doriți sub nici o formă să îl lăsați acasă în timpul vacanței, puteți bifa în momentul semnării contractului opțiunea Accesorii pentru transport animale de companie.

Da. La Drive2U puteți selecta un autoturism spațios în care să călătoriți alături de micuțul dumneavoastră camarad și, de asemenea, beneficiați de accesoriile care pot să-i asigure acestuia confortul necesar și siguranța, desigur.

Închirierea unei mașini – un mod prin care înfruntați provocările orașului

Închirierea unei mașini în Galați este simplă. Pe lângă faptul că puteți alege modelul dorit, de preferat unul din clasa mică, care să facă față cu succes traficului de la orele de vârf, aveți posibilitatea să optați și pentru serviciul de livrare și preluare a autoturismului direct la/de la adresa menționată.

În acest mod câștigați timp prețios, pe care puteți să-l investiți în mai mult timp cu familia, în momente de relaxare și răsfăț sau în orice altă activitate considerați că v-ar ajuta să vă încărcați cu energie.

Închiriați autoturismul dorit de la Drive2U!

Pe lângă avantajele anterior menționate, închirierile auto sunt ideale pentru cei ce doresc să își achiziționeze o mașină. Optând exact pentru modelul pe care vi-l doriți, analizați mai bine autoturismul și puteți să vă dați seama dacă este produsul în care doriți să investiți.

Drive2U vă pune la dispoziție o flotă auto vastă, cu aproximativ 500 de mașini, acoperind astfel toate clasele: mică, medie și mare, SUV și premium, microbuze 8+1. Pe lângă biroul de închiriere din Galați, mai avem puncte de lucru și în București, Constanța, Brăila, Bacău, Iași, Suceava, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara, Oradea, Craiova, Deva și Lugoj.

Închirierea unei mașini se realizează facil și, pentru și mai mult confort, aveți posibilitatea să optați pentru alte servicii conexe. Pentru mai multe detalii despre procesul de închiriere sau despre serviciile pe care le oferim, așteptăm să ne contactați.