Corporate Contact Center

Transfer aeroport Romania

Gestionarea rapidă a oricărei situații neprevăzute

Un business modern, indiferent de dimensiunile sale, are nevoie de o flotă auto atent aleasă, care să-i ofere flexibilitate și să-i asigure un drum lin către dezvoltare. Gestionarea acesteia se poate dovedi obositoare și necesită timp prețios și sume considerabile de bani.

Indiferent de mărimea și specificul afacerii dumneavoastră, Drive2U vă asigură o experiență unică pe toată perioada desfășurării contractelor corporate. Astfel, fie că este vorba de închirierea unei mașini prin serviciul Smart Switch sau de închirierea pe termen lung a unei întregi flote auto, aveți în permanență la dispoziție ajutorul unui Key Account dedicat, pregătit să gestioneze eficient orice situație neprevăzută.

Soluții menite să asigure în permanență mobilitatea

O singură persoană se asigură că atenția vă va rămâne îndreptată către succesul afacerii, venind în întâmpinarea solicitărilor dumneavoastră cu cele mai bune soluții.

Astfel, mobilitatea este asigurată în permanență, Key Account-ul nostru garantândcă nu veți pierde timp prețios cu programările în service, inspecțiile tehnice periodice sau asigurările. De asemenea, vă oferă suportul necesar ori de câte ori aveți nevoie, se ocupă de înlocuirea automobilelor, de schimbarea clasei auto și a anvelopelor, precum și de livrarea/preluarea automobilului la și de la adresa dumneavoastră.

Atenția Drive2U este îndreptată către oferirea unor servicii perfect adaptate nevoilor dumneavoastră. Suntem alături în fiecare călătorie și vă ajutăm să vă eliberați de griji în drumul către succes!

Alături de confort, aveți certitudinea că drumul până la aeroport este unul rapid și sigur, iar șoferii noștri profesioniști se asigură că veți fi relaxat pe toată durata deplasării.


Contactează-ne pentru mai multe detalii despre serviciile corporate

[contact-form-7 id=”11643″ title=”Corporate RO”]