Închiriere mașini pe termen mediu și lung (6/9/12 luni)

Inchirieri auto pe termen lung

Mai multă flexibilitate pentru afaceri

Nevoile de transport ale companiei necesită a fi tratate cu maximum de seriozitate, modul în care sunt satisfăcute influențând considerabil succesul acesteia. Astfel, în cazul în care pentru buna funcționare a businessului mai este nevoie de încă un autovehicul, sau poate de o întreagă flotă auto, apelarea la servicii de rent a car se poate dovedi o investiție avantajoasă.


Închiriind pe termen mediu sau lung o mașină reduceți considerabil cheltuielile și vă asigurați mai multă flexibilitate. Drive2U vă pune la dispoziție peste 500 de modele de autovehicule diferite, cu variante diverse de motorizare și echipamente opționale, astfel că puteți facil opta exact pentru mașina sau mașinile ce se pretează cel mai bine exigențelor dumneavoastră.


Un serviciu cu costuri transparente

La Drive2U serviciul Închirieri auto pe termen mediu și lung este special conceput pentru afacerea dumneavoastră. Puteți închiria un autovehicul pe o perioadă de 6, 9 sau 12 luni și, pe lângă faptul că puteți alege o mașină ce răspunde perfect nevoilor dumneavoastră, beneficiați de un număr mare de avantaje.


Pachetul de beneficii cuprinde: consiliere 24h din 24, asigurare inclusă, întreținere gratuită, anvelope de iarnă și de vară incluse, livrare și preluare la adresa dorită, automobil la schimb în caz de avarii, comision 0 și avans 0. În cazul în care doriți mai multe informații, puteți oricând să ni le solicitați la contact@drive2u.ro sau la numărul de telefon 0219133.Contactează-ne pentru mai multe detalii despre serviciile corporate

[contact-form-7 id=”11643″ title=”Corporate RO”]