Managementul flotei masinilor inchiriate

Car fleet Romania management

Reducerea semnificativă a costurilor de mobilitate

Orice afacere, indiferent de dimensiune și specificul activității pe care o desfășoară, are nevoie de o flotă auto modernă care să o ajute să se dezvolte și să-și asigure un drum frumos către succes. Costurile pe care aceasta le generează sunt însă factori ce necesită o atenție deosebită, eficientizarea acestora fiind una dintre prioritățile managerilor și antreprenorilor.


Serviciile de închirieri auto puse la dispoziție de Drive2U sunt concepute astfel încât să vină în ajutorul companiilor ce doresc să reducă costurile generate de deținerea unei flote auto, oferind acestora mai multă flexibilitate și mobilitate.


Eliminarea responsabilităților suplimentare

Venim în întâmpinarea nevoilor de transport ale afacerii dumneavoastră cu un serviciu premium: Managementul flotei auto. Prin intermediul acestuia, vă eliberați compania de responsabilități suplimentare, eficientizați costurile și obțineți mai mult timp pe care să îl investiți într-o dezvoltare fructuoasă.


Prin contractarea serviciului ne permiteți să preluăm toate grijile legate de logistica flotei auto, astfel că înmatriculările, ITP-urile, asigurările, întreținerea, reparațiile și plata taxelor și impozitelor nu se vor mai număra printre responsabilitățile dumneavoastră. Pentru și mai mult confort, puteți opta pentru pachete preferențiale, scopul primordial Drive2U fiind oferirea unor soluții de mobilitate perfect adaptate nevoilor clienților.


Promovăm opțiuni flexibile, pentru afaceri în continuă ascensiune!Contactează-ne pentru mai multe detalii despre serviciile corporate

[contact-form-7 id=”11643″ title=”Corporate RO”]