Livrare și preluare direct la tine

Livrare și preluare direct la tine

Livrare și preluare direct la tine

Servicii de livrare și preluare adaptate prezentului

Prezentul ne oferă multiple provocări, pe care trebuie să le depășim cu succes. Toate acestea necesită timp, nu doar bani, și, de aceea, trebuie să găsim soluții prin care să-l economisim și să-l investim eficient, în activități mai importante.

Drive2U știe cât de însemnată este această resursă ireversibilă pentru dumneavoastră și de aceea vă pune la dispoziție atât o flotă auto diversificată, în care puteți găsi rapid autovehiculul potrivit pentru închiriere, cât și servicii conexe, concepute pentru a eficientiza întregul proces de rent a car.

Eliminarea necesității unui drum suplimentar

Ținem la confortul și la mobilitatea dumneavoastră. Astfel, vă garantăm că mașina pentru care ați optat va ajunge în cel mai scurt timp la adresa pe care ați menționat-o în momentul semnării contractului de închiriere. Fie că este vorba de cea de domiciliu sau de adresa de la locul de muncă, un șofer profesionist Drive2U o va livra în siguranță, fără a fi necesar să efectuați plăți suplimentare.

De asemenea, la expirarea perioadei contractuale, vă asigurăm că simplitatea interacțiunii este păstrată, iar dumneavoastră puteți indica adresa de la care poate fi preluat autovehiculului, eliminându-se în acest fel necesitatea unui drum în plus către punctul de predare.

Întreprindem toate acțiunile necesare astfel încât să transformăm fiecare închiriere auto într-o experiență pe placul dumneavoastră!

Livrare și preluare direct la tine

Alege Data

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | Acceptă.