×

Accesorii pentru transportul animalelor de companie

Accesorii pentru transportul animalelor de companie

Călătorii relaxante pentru toți pasagerii

Există multe situații în care nu putem să ne lăsăm micuțul companion acasă.

Fie că este vorba de o vacanță în care este esențial să fie prezentă întreaga familie sau că este absolut necesară o vizită la medicul veterinar, apare nevoia transportării animăluțului. Dar nu oricum, ci în confort și siguranță.

Drive2U știe că prietenul dumneavoastră cel mai bun merită o atenție aparte și că, în fiecare călătorie, trebuie să vă fie alături și să vă încarce cu energie și pozitivism. De aceea, vă pune la dispoziție o flotă auto variată, în care puteți rapid găsi un autovehicul spațios, și vă ajută să-l transportați în siguranță pe micuțul camarad, indiferent de destinație.

Siguranța este esențială în orice călătorie

Dat fiind faptul că animalele de companie nu sunt tocmai cei mai ascultători pasageri, fiind extrem de energice și, precum copii, având o tendință crescută de a se plictisi, pot reprezenta un pericol pentru conducătorul auto.

Astfel, apare nevoia transportării acestora în condiții speciale.

La Drive2U puteți opta pentru Accesorii pentru transport animale(huse, grilaje de protecție, cuști, genți și altele), confecționate din materiale de calitate, special concepute pentru a asigura confortul și siguranța micuților prieteni. Astfel, fiecare călătorie devine mai frumoasă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru micuțul suflețel.

Asigurăm călătorii fără griji pentru toți pasagerii!