×

Concierge

Concierge

Imposibilul devine posibil

Situațiile neprevăzute cer soluții de moment. Astfel că, în cazul în care se ivește o călătorie de afaceri și vă doriți ca întreaga experiență să fie completată perfect și de câteva zile de relaxare, apelați cu încredere la serviciile de Concierge.

Drive2U vă stă la dispoziție oricând aveți nevoie, nu doar cu o flotă auto diversificată, din care puteți închiria mașina potrivită nevoilor dumneavoastră în cel mai scurt timp, ci și cu soluții rapide și eficiente, concepute pentru a vă asigura confortul.

O călătorie mai frumoasă la doar un apel distanță

Vă oferim suportul necesar atât pe durata întregii călătorii, cât și atunci când ajungeți la destinație – totul, la doar un apel distanță.

Astfel, dacă doriți să găsiți un hotel sau un obiectiv turistic anume, vreți să trimiteți un cadou sau un buchet de flori, aveți nevoie de o planificare eficientă a itinerariului sau doriți o rezervare la un restaurant select, Concierge-ul alocat vă oferă garanția că toate aceste sarcini vor fi cu succes realizate, asigurându-se că aveți mai mult timp pentru relaxare.

Vă garantăm că fiecare călătorie pe care o faceți alături de noi devine o experiență memorabilă!