×

Modem Wi-Fi 4G

Modem Wi-Fi 4G

Relaxare pe toată durata călătoriei

Internetul este cel fără de care nu am putea răspunde în timp util tuturor solicitărilor prezentului.

Pe lângă faptul că a devenit vital să avem acces la el 24h din 24, acesta trebuie să ne asigure și o navigare online rapidă și facilă, iar viteza de transfer joacă un rol important în acest sens.

Drive2U vă garantează că veți fi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul dumneavoastră punându-vă la dispoziție opțiunea Modem Wi-Fi 4G– device ce vă oferă acces rapid la aplicațiile favorite și care vă ajută să rămâneți relaxat pe toată durata deplasării.

Momente frumoase petrecute în familie

Rămânând conectat la internet, soluționați rapid task-urile neprevăzute și mențineți rezistentă relația cu clienții dumneavoastră.

În cazul în care călătoriți alături de cei dragi, modemul Wi-Fi se asigură că întreaga călătorie va deveni o experiență memorabilă pentru toată lumea.

Optând pentru acest produs, veți avea la dispoziție un dispozitiv compatibil cu toate sistemele de operare, hotspot-ul securizat oferindu-vă o conexiune cu până la 5 device-uri personale.

Alături de conexiunea 4G de mare viteză, faptul că beneficiați de date nelimitate vă scutește de taxele de roaming și vă permite să vizionați fără restricții canalele preferate.

Ne asigurăm că rămâneți conectat 4G la nenumărate momente frumoase!