×

Pachet confort iarnă

Winter comfort package

Confort sporit pe timp de iarnă

Călătoriile pe timp de iarnă pot fi considerabil îngreunate de condițiile meteorologice nefavorabile, îndeosebi de zăpadă.

Drumurile acoperite cu omăt reprezintă mari provocări chiar și pentru cei mai experimentați șoferi, consumând timpul și energia acestora.

La Drive2U mașinile închiriate sunt echipate corespunzător, cu toate cele necesare pentru a face față provocărilor acestui anotimp.

De asemenea, întreaga echipă se asigură că veți ajunge la destinație fără a întâmpina probleme, oferindu-vă toate informațiile de care aveți nevoie.

Călătorii în deplină siguranță

Neplăcerile cauzate de iarnă pot fi prevenite dacă, mai ales atunci când este vorba de o călătorie pe distanțe lungi, dispuneți de echipamentul necesar.

Drive2U este conștient de acest lucru și, astfel, vă pune la dispoziție nu doar lanțuri de zăpadă, ci și alte accesorii absolut necesare unei călătorii fără griji.

Optând pentru Pachetul confort iarnăîn momentul în care apelați la serviciile noastre de rent a car, beneficiați, pe lângă lanțuri, de perie de curățat zăpada și de lopată, precum și de alte echipamente.

Puteți solicita acest serviciu ori de câte ori aveți nevoie, asigurându-vă în acest fel siguranța și confortul pe tot parcursul drumului.

Vă asigurăm toate cele necesare transformării călătoriei într-o memorabilă experiență, chiar și pe timp de iarnă!