×

Scaun auto pentru copii

Child car seat

Siguranță și confort pentru cei mici

Deplasările cu autovehiculul, indiferent de lungimile distanțelor ce necesită a fi parcurse, devin pentru părinți adevărate provocări.

Siguranța copiilor este primordială pentru aceștia și poate fi asigurată cu ajutorul scaunelor special concepute pentru micuți.

În plus, în România, conform Codului Rutier, este obligatoriu ca fiecare copil cu vârsta de până la trei ani sau cu înălțime de sub 1,35 metri să fie transportat în dispozitive de fixare în scaun.

Asigurarea unor vacanțe de neuitat

Organizarea vacanțelor în familie, mai ales când aceasta cuprinde și un copil, este ghidată de confort.

Dacă destinația în care vor fi construite noi amintiri frumoase este destul de departe de casă, atunci acesta este și mai important, întrucât cel mic trebuie să rămână relaxat pe toată durata călătoriei.

Dacă urmează să inițiați o astfel de călătorie, la Drive2U aveți la dispoziție atât modele de autovehicule spațioase și sigure, cât și scaune auto pentru copii.

Scaunele se găsesc în diferite modele, astfel că puteți opta exact pentru produsul care se potrivește perfect dimensiunilor micuțului dumneavoastră. Alegeți această opțiune în momentul efectuării rezervării și bucurați-vă de o vacanță lipsită de griji.

Asigurarea confortului întregii familii este una dintre prioritățile noastre!