×

Smartphone în mașină

Smartphone în mașină

Acces nelimitat la tot ce se întâmplă

Deținerea unei tablete, a unui telefon mobil sau a oricărui alt dispozitiv apt să ne țină în permanență conectați la tot ce se întâmplă în jurul nostru este esențială în orice călătorie, indiferent de tipul acesteia.

Importanța dispozitivului este și mai mare în momentul în care sunt necesare aplicații performante GPS, ce se asigură că veți ajunge în timp util la destinație.

Alegând Drive2U, aveți posibilitatea să îmbunătățiți considerabil experiența călătoriei, optând încă de la începutul procesului de închiriere auto pentru un smart phone cu acces nelimitat la internet și minute naționale incluse.

Relaxare în fiecare moment al călătoriei

Alegând opțiunea Telefon inteligent în mașină, uitați de costurile suplimentare.

Dimpotrivă, cheltuielile se reduc considerabil comparativ cu situația în care utilizați propriul device și, în plus, vă păstrați datele de internet și minutele pentru dumneavoastră.

Smart phone-urile puse la dispoziție de către noi vin cu aplicațiile de navigare Waze și Google Maps instalate.

Acestea funcționează excelent pe teritoriul României și vă vor ajuta să ajungeți la destinație fără a întâmpina neplăceri. De asemenea, accesul nelimitat la internet vă permite să aveți la dispoziție non-stop aplicația YouTube și să vă asigurați astfel o călătorie relaxantă și plăcută.

Vă ajutăm să rămâneți conectați la tot ce se întâmplă în jur!