×

Spații de depozitare și accesorii

Spații de depozitare și accesorii

Mai mult spațiu, vacanțe mai frumoase

Inițierea unui călătorii în scop recreativ necesită o planificare atentă, până în cel mai mic detaliu.

Aceasta poate fi vizual reprezentată de un număr impresionant de bagaje, absolut necesare pentru vacanțele lipsite de griji.

Chiar dacă închirierea unei mașini simplifică deja semnificativ de mult procesul de organizare, oferindu-vă posibilitate să optați pentru un model de autovehicul încăpător și sigur, nevoia de mai mult spațiu este posibil să fie încă prezentă.

Drive2U știe acest lucru și, de aceea, vă oferă posibilitatea să optați pentru serviciul Spații de depozitare și accesorii.

Toate cele necesare unei vacanțe desăvârșite

Alegând acest serviciu aveți certitudinea unei călătorii de neuitat, eliminând grija găsirii anumitor accesorii pe parcursul călătoriei și, desigur, câștigând mai mult spațiu pentru familia dumneavoastră.

În funcție de necesități, Drive2U vă pune la dispoziție o mașină dotată și echipată corespunzător, cu accesorii precum suport pentru bicicletă sau schiuri și, desigur, cu spații de depozitare ce vor contribui la organizarea eficientă a lucrurilor necesare.

Pentru a beneficia de serviciul Spații de depozitare și accesorii, trebuie doar să îl menționați în momentul efectuării închirierii, iar noi ne vom ocupa de toate detaliile.

Ne asigurăm că vă bucurați de călătorii confortabile și frumoase!