×

Tabletă cu suport în tetieră

Tabletă cu suport în tetieră

Mereu conectat, indiferent de destinație

Tehnologia, că ne dorim sau nu, ocupă un loc de cinste în viețile noastre.

În călătoriile în interes de serviciu trebuie să rezolvăm anumite task-uri din mers, iar cele împreună cu familia au nevoie de relaxare pentru a se transforma în amintiri de neuitat.

La Drive2U, în momentul în care efectuați închirierea autovehiculului, aveți posibilitatea să optați pentru serviciul Tabletă cu suport în tetieră.

Astfel, vă asigurați că rămâneți pe tot parcursul călătoriei conectat la tot ce se întâmplă în jurul dumneavoastră și vă bucurați, în același timp, de mai multe momente de relaxare.

Destinația este mult mai aproape

Atunci când aveți acces la aplicațiile favorite și când puteți eficientiza călătoria rezolvând o parte din sarcinile presante generate de business, distanța până la destinația dorită pare semnificativ mai redusă.

Tabletele cu suport în tetieră puse la dispoziție de către noi sunt de ultimă generație și vin cu nenumărate aplicații preinstalate.

Astfel, aveți acces la cele mai importante rețele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn), la Mail, la YouTube și chiar la Netflix, astfel că puteți atât ține legătura cu clienții dumneavoastră, cât și împărți bucuria călătoriei cu cei dragi.

Asigurăm un drum lin și relaxant până la destinația dorită!