Mașină la schimb pe durata reparațiilor platita de RCA-ul vinovatului

Concierge

Confortul și mobilitatea sunt prioritare

Pentru omul modern, mobilitatea este deosebit de importantă, lipsa autovehiculului în viața de zi cu zi putând afecta considerabil bunul mers al lucrurilor.

În situația în care mașina dumneavoastră personală este avariată, puteți beneficia de un autovehicul de înlocuire, astfel că vă puteți desfășura în continuare, fără impedimente, activitățile zilnice.

Vă reamintim faptul că în România, conform legislației în vigoare, cei păgubiți într-un accident auto au dreptul să primească o mașină la schimb pe toată perioada reparațiilor, cheltuielile fiind suportate de către asiguratorul părții vinovate.

La Drive2U vă așteptăm cu o flotă auto diversificată, din care puteți facil selecta mașina de înlocuire potrivită.

Soluții adaptate nevoilor dumneavoastră

Prin intermediul poliței RCA, puteți selecta o mașină de înlocuire, iar noi vă asigurăm că va ajunge la dumneavoastră în cel mai scurt timp. În acest fel eliminați grijile și vă mențineți energia la un nivel ridicat.

De asemenea, la terminarea numărului maxim de zile în care puteți dispune de mașina de înlocuire, rămânem în continuarea alături de dumneavoastră și vă oferim o variantă convenabilă din toate punctele de vedere.

Puteți opta pentru prelungirea duratei de garanție, la un tarif preferențial, nefiind astfel necesar să renunțați la confort nici măcar o zi.

Suntem în permanență atenți la nevoile dumneavoastră!