Smart switch

Rent a car Smart Switch

Adaptat nevoilor în continuă schimbare

Pentru a reuși să facă față cu succes numeroaselor provocări, o campanie modernă trebuie să renunțe adesea la confort și să fie pregătită în permanență să se adapteze schimbărilor.


Când este vorba de nevoile de mobilitate, acest compromis nu mai este necesar. Închiriind de la Drive2U o mașină sau o întreagă flotă auto pe termen lung, aveți parte de un număr semnificativ de avantaje, de la consultanță 24/7, la costuri transparente și posibilitatea de a beneficia de soluții perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.


Soluția perfectă pentru afacerile moderne

Drive2U vă pune la dispoziție o flotă auto diversificată, ce cuprinde peste 500 de autovehicule noi, din clase diferite, din care puteți opta pentru modelul perfect adaptat necesităților afacerii dumneavoastră.


Dacă, însă, pe durata închirierii auto pe termen lung, aveți nevoie de un alt autovehicul, poate de unul mai spațios sau de unul mai elegant, puteți opta pentru Smart Switch, un serviciu special conceput pentru a răspunde cerințelor business-urilor moderne, aflate în continuă schimbare. Cu Smart Switch puteți oricând înlocui mașina aleasă inițial cu un alt model, asigurându-vă astfel un drum personalizat către succes.


Fiecare sezon creează nevoi de mobilitate specifice, însă noi ne asigurăm că acestea vor fi satisfăcute corect, fără compromisuri!


Contactează-ne pentru mai multe detalii despre serviciile corporate

[contact-form-7 id=”11643″ title=”Corporate RO”]